Cera en Lucy bundelen krachten voor nieuwe dementiecampagne

Na een consultatie van de markt, georganiseerd door Pitchpoint, besloot Cera beroep te doen op Lucy om hun communicatie-uitdagingen aangaande dementie voor 2025 mee voor te bereiden.

Cera, één van de grootste en warmste coöperaties van België met meer dan 400.000 vennoten, zet al jaren in op een genuanceerde beeldvorming over het thema dementie en wil nu onder begeleiding van het Brusselse bureau die communicatieplannen uitbreiden.

“Dementie is een thema dat vele generaties beroert en verbindt. Samen met het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen zet Cera daarom al jaren in op regionale en nationale projecten die vertrekken vanuit de sterktes, talenten en mogelijkheden van mensen met dementie vanuit een sterke visie op vlak van persoonsgerichte zorg. Met Lucy vonden we een creatieve partner dat ons hier verder in kan begeleiden”, aldus Hilde Talloen, hoofd Communicatie en directie-adjunct bij Cera.
“We kijken enorm uit naar deze nieuwe samenwerking voor dit warme merk. Cera ondernam al veel acties om het thema dementie op een positieve manier op de kaart te zetten. Met veel plezier en toewijding zullen we ons steentje bijdragen aan een dementie-inclusieve samenleving”, zegt Jonas De Wit, Managing Director bij Lucy.

De samenwerking gaat onmiddellijk van start. De eerste campagneuitingen worden verwacht in het voorjaar van 2025.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.